Какво казва той и какво всъщност има предвид?

Изгубени в превода

Какво казва той и какво всъщност има предвид?

Игрите на "развален телефон" са неизбежни при партньорите. Случаите на идеално разбирателство и тотална откровеност са толкова редки, че се налага да пишем такива статии и с тях да се опитваме да преведем понякога толкова неразгадаемите мъжки думи - похвали, комплименти, недомлъвки... А дали всъщност те не са просто страх от това да изричат нещата с истинските им имена?

 

Той казва: "Познаваме ли се?”

Разбира се, съществува реална възможност да си мисли, че наистина сте се срещали някога и някъде. Но, обикновено това значи само едно: "Искам да пофлиртуваме, но в момента не ми идва нищо умно за старт на това приятно занимание..."

Той казва: "Супер си!”

Ако това е заключение, когато след два часа взирамне в огледалото и ровене в гардероба най-накрая сте си сложили нещо окончателно, то той със сигурност иска да ви каже едно: "Закъсняваме! Най-накрая вземи решение, и без това изглеждаш добре с всичко!" Най-вероятно той наистина ви харесва и за това, а и защото просто е мъж, често за него "тези неща" нямат толквоа голямо значение.

Той казва: "Оо, интересно е..."

И това малко след като е опитал ястието, което едва сте се престрашили да му сготвите. И то за първи път. Вероятно той си мисли: "Недей да експериментираш повече, другият път просто ще хапнем навън."

Той казва: "Трябва да поговорим”

Вие може би го казвате доста често, но мъжете рядко изричат подобни думи. Ако все пак ги чуете, можете да бъдете сигурна: той е ядосан.

Той казва: "Ще ти се обадя"

Ако имате късмета да имате взимане-даване със сериозен и отговорен мъж, това просто може да ви зарадва и да чакате, а и дочакате, неговото обаждане. Ако тези думи са изречени от някой, когото сте срещнали в бара, бъдете почти сигурна, че иска да ви каже: "Беше хубаво, но това е всичко, не желая да се обвързвам. Не чакай да ти се обадя."

Той казва:"Още една чаша? Или по-добре да тръгваме?

Можете да бъдете сигурни, че това не е признак на изключитлната му любезност, а просто търпението му се е изпарило и той "крещи”: "Искам да бъда насаме с теб, имам желание за секс”.

Той казва:"Аз ще платя"

Сред повечето жени цари мнението, че често мъжете просто се пъчат с финансовите си възможности, които пък стават повод за интерес от страна на дамите. А и плащането на сметката при всички случаи означава, че той си пада по вас. Мили дами, все още има истински кавалери, за които това е въпрос на чест и просто част от приятното общуване. И нищо повече.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.11.2010|11:43
Точно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay