На среща с бившия...на най-добрата ти приятелка

Забранена любов

На среща с бившия...на най-добрата ти приятелка

Най-добрата ти приятелка току-що се е разделила с гаджето си, но разказва на всички как вече го е преодоляла. Скоро след това въпросният бивш ти се обажда и те кани на среща... Вероятно е забелязал погледите, които му хвърляше, докато беше неин партньор. Първосигнално ти се иска да кажеш "да", но какво ще стане тогава с приятелката ти? Как ли ще реагира и има ли някакво правило в подобни конфузни ситуации?

 

Естествено, че не е препоръчително да излизаш с предишни гаджета на своите приятелки. Не само защото ще се създаде неловка атмосфера между теб и нея. Представи си какво ще стане ако скъпата ти приятелка реагира тъжно или пък ядосано, когато вижда бившия си. Също така може дори да те обвини, че именно ти си причината за раздялата – със сигурност нямаш нужда от подобни разправии, нали?

 

Въпреки това има някои определени обстоятелства, при които е допустимо да срещаш с нечий бивш. На първо място трябва да кажеш на приятелката си, че доскорошното й гадже те е поканило на среща. Ако тя ти каже, че няма нищо против, и ти наистина вярваш, че е искрена, то не е проблем да кажеш "да" и да излезеш с него.

 

Има и определен времеви фактор, който ще ти подскаже дали е прибързано да се срещаш с бившия й. Най-лесно ще се ориентираш в тази ситуация ако времето, откакто не са заедно е по-дълго от това, в което са били гаджета. Другият вариант е твоята приятелка да е щастливо влюбена в някой друг и вече да е превъзмогнала предишната си любов. Тогава може да действаш смело, но все пак внимавай – подобно начинание може да ти изиграе лоша шега. Неминуемо ще прекарвате време в една компания – ти, той и тя – и ако неговите чувства се разпалят отново, изобщо няма да си щастлива.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay