Необвързаните жени и някои техни грешки

Single сте, защото...

Необвързаните жени и някои техни грешки

Л-ю-б-о-в! Чувството, което милиони хора по света желаят да изпитат. Много са single дамите, които копнеят да се разхождат по пижама цяла събота, а любимият мъж да ги боготвори, или да си спретнат един секс маратон, вместо мързеливия неделен ден. Но само желаят, чудейки се къде грешат и какво точно спира желанието им да се осъществи.

 

Съществуват няколко често разпространени пречки, които са се "вкопчили" в съзнанието на голяма част от женското съсловие. Огледайте ги и се замислете дали и вие не сте попаднали в тяхната клопка.

 

"Мъжете се страхуват от мен", си мисли успялата жена

Те са сигурни, че плашат мъжете със своя успех, но всъщност не е точно така. Много по-вероятно е този тип жени да отблъскват новата тръпка, заради прекалено голямото си самочувствие. И то без да го съзнават! Нормално е да имаме високо мнение за себе си, но граници винаги трябва да има. Според нас надменните и сериозни жени не са на мода – модерно е да си забавен и освободен от задръжки.

 

"Винаги привличам грешните мъже!", се успокояват някои жени.

Понякога често попадаме на грешния типаж, а когато приключим връзката се чувстваме дълбоко изтощени. Това в никакъв случай не означава, че не сме създадени за любов, или пък че това понятие не съществува. Просто при всеки се появява в различен етап от живота, а често и когато най-малко очакваме.

 

"Прекалено много ги подбирам", си признават някои.

Всъщност се нарича привличане и не се поражда току-така. Нормално е да харесваме различни качества и да ги търсим усилено в някого. Макар да имаме по-високи очаквания, в никакъв случай не означава, че сме някакви психарки-перфекционистки. Просто "за всеки влак си има пътници", а ние все още изчакваме своя на спирката.

 

"Любовта сама ще ме намери", очакват някои жени. 

И макар понякога да има смисъл в това убеждение, то не винаги любовта почуква на вратата. Буквално. Ако прекарвате дните си пред компютъра, вместо навън, то малко трудно ще създавате нови контакти. Припомняме: Животът е навън, където са и хората!

 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay