Срещат ли се Леонардо ди Каприо и Блейк Лайвли

Лео + Блейк = ?

"Клюкарката" е обградена от клюки, и няма как иначе. Става въпрос за американската русокоска Блейки Лайвли и отдавна разпространените слухове относно личния ѝ живот. Въпреки новината да не е потвърдена, нито отхвърлена, се говори, че Блейк е в интимна връзка с един от най-желаните мъже - Леонардо ди Каприо.

 

За първи път се заговори за техните отношения след папарашки снимки на яхтата на Стивън Спилбърг по време на кинофестивала в Кан. След това бяха забелязани заедно, държейки се за ръце по време на съвместна им почивка в Монте Карло.

Припомняме, че Лео и моделът Бар Рафаели сложиха край на 6-годишната си връзка наскоро. Според американските медии Ди Каприо не желае да му излиза име на женкар, което е и причината все още да крие интимните си отношения с г-ца Лайвли.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 31.05.2011|14:05
Според най-горещите слухове актьорът Леонардо ди Каприо скъсал с гаджето си Бар Рафаели, след като тя отказала да му роди деца. Докато Лео бил готов за семейство и деца, моделката искала да се развива още в кариерата си. Той дори бил казал, че само си губел времето с нея. Дано сега Блейк Лайвли е на друго мнение и Леонардо ди Каприо успее да осъществи мечтата си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay