"Ти си пиянка": Сано захапа Вергов!

"Ти си пиянка": Сано захапа Вергов!

Актьорите Александър Сано и Юлиан Вергов бяха въвлечени в нов конфликт, който придоби широка публичност чрез сайта Intrigi.bg. Това последва след като Вергов направи хаплива забележка относно раждането на внучката на Сано, казвайки: "Не случи на дядо". Сега спорът продължава около първата среща на Сано с новороденото му внуче.

Сано беше далеч за два месеца на Филипините, снимайки се в телевизионното предаване "Островът на стоте гривни". Нетърпелив да се върне в България, за да държи внучката си, той обяви пристигането си, казвайки: "Беатрис, идвам си!" Вергов обаче отговори с още един неуместен коментар: "Този ​​път е към кръчмата, не лъжи."

Този път Сано не взе лекомислено коментара на Вергов и му върна удара: "Кръчма ти е главата на теб, бирен пияница такъв!" Публичният отговор на Сано събра много харесвания, но нямаше "палец" от страна на Вергов.

Според техните колеги актьорите са близки приятели и често работят заедно по различни проекти. Въпреки това, безчувствените шеги на Вергов започват да стават непоносими за Сано и той решава да го постави на мястото му.

Проблемът с алкохолната зависимост на Вергов е добре известен в индустрията. Първоначално, по време на първия им развод, съпругата му твърдеше, че той е преодолял зависимостта си, но слуховете продължават да циркулират.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay