30-годишни девственици

Когато моралът се превърне в сензация

30-годишни девственици

Добре, поизлъгахме малко в заглавието, провокирани от филма "40-годишен девственик". Историята, която ще ви разкажем, е за четири дами на по 29 и 30 години, които са решили да запазят непорочността си до брака. Това се случва днес, през 2011 година, в Канада.

Лайза Марциали, Ейми Шмидт, Даниел Мишо и Тамара Ларсън са четири приятелки, които си имат блог. Няма нищо необичайно в това, освен името му - "Изповедите на една 29-годишна девственица". В него те разказват за положителните страни на целомъдрието. Започнали са да пишат своя "онлайн дневник", защото са уморени от стереотипите и етикетите, които им поставят околните.

"Живеем в общество, в което сексът продава. Ние не смятаме, че сме за продан и се гордеем с това. Искаме да се превърнем в нещо като "мажоретки" на всички девствени жени, които желаят да останат такива преди брака", казва Марциали.

Четирите дами са евангелистки, научаваме от Canada.com. Те искат да открият своите половинки, които са също толкова морални и вярващи, като тях. "Ние сме красиви, уверени и успешни жени, които не се плашат да срещнат сериозни мъже", споделя още Марциали.

Една от "въздържателките", Тамара Ларсън, всъщност е "преродена девственица". Тя вярва, че сексът е свещено и чисто изживяване, затова и държи да "започне отначало".

Историята на четирите дами ги направи медийни звезди в родината им. Непорочният им начин на живот вече бе разказан в телевизионното шоу на Елън де Дженерис, а по-късно и в "Доктор Дрю Шоу". В неделя три представителки на канадският квартет ще дебютират в предаване, носещо името "Дневниците на девственицата".

339 85
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 15.04.2012|02:30
Да си девствен на 30 е ненормално! Нещо ти куца - това означава! Сексът не е нещо неморално, освен за сектантите. Каквито са явно тези! Женската сексуалност е потискана умишлено в продължение на 2000 години вече. И тези, които не го осъзнават само губят! Такива жени като тези не се развиват нормално и на всичкото отгоре след като започнат да водят полов живот той също няма да е нормален. Освен това да се пазиш до брака няма особен смисъл - след това какво? Ако не си пасвате? Ще живеете нещастни до края ли? И ще възпитате също толкова нещастни деца? Аман от псевдо-моралисти! Смешна работа, типична за недооценени хора, които са лишени от основни неща!
12
Не е посочен 14.04.2012|19:39
След "Е не ми хареса" започнах да се чудя дали коментара е от мъж, или от жена(или на някой дядка). Не ми се вярва един съвременен мъж да има такова мислене.
11
Не е посочен 14.04.2012|16:06
Така ли? Аз да не би да съм станал курвар след като имах сефте на 20? А? Нито преди това им беше лесно да ме вкарат в леглото нито сега им е, просто един път реших да пробвам.. Е не ми хареса! Искам да го правя с човекът с когото ще съм цял живот! Щом се е задържала толкова много значи може и в секса да се сдържи. Тя няма да си дава граници ако е с мъжит за който ще се ожени!
10
Не е посочен 14.04.2012|16:04
Аз предпочитам неопитна. тя не знае изкушение, силна е и има воля! Която останалите не могат да имат!!!!!!!!!!! ЛОШО е че няма повече такива!!! Аз лично съжелявам за моята грешка и грешки по отношение на това! Не искам в моя мед да са бъркали много лъжици по много пъти!
9 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
8
Не е посочен 14.01.2012|17:31
Диан Димов: Аз разбрах коментара ти напълно правилно, абсолютно съгласна съм с теб и не знам защо е маркиран като некоректен. Но всичко в тази история ми намирисва на PR и относно девствеността съм на мнение, че наистина мъжът обича жената да е опитна, но да си мисли, че и е втори (нали я знаете онази песен "Ти си ми втори") :D
7
Не е посочен 05.12.2011|16:42
Хубаво де като се намери някой, който да им отнеме девственоста какво ще стане според вас? Според мен най-лошото... Представете си едно куче, което е било вързано цял живот и изведнъж го пускат на свобода... Представихте ли си как бяга и не се връща повече? Ето това ще стане и с тях. Ще се наеб*т(извинявам се за вулгарния израз) и ще решат, че трябва да опитат и с друг а после и друг и т.н. Ето ви пример за днешните к*рви! ;)
6
Не е посочен 05.12.2011|09:10
Подкрепям коментара на Виктория Маринова. И при мен статията звучеше наистина добре и бях повярвала в идеята, докато не стигнах до момента с преродената девственица, а и после като научих за растящата им известност, спрях да виждам намеренията на въпросните девойки като напълно искрени.
5
Не е посочен 04.12.2011|11:31
''Преродена девственица'' трябва да значи,че физически не е девствена,но е решила да не прави секс вече до брака си с мъжа,който желае и да има наистина първа брачна нощ! ;)
4 Не е посочен
Този коментар е маркиран като неуместен.
3
Не е посочен 03.12.2011|23:21
Сексът е въпрос на личен избор, но вече далеч не служи само за размножаване. Той е удоволствие, от което (според мен)е излишно да се лишаваме. Разбиранията за морал на различните хора са различни, но мисля, че да правиш секс не е неморално. Освен това, до колкото знам, мъжете не умират да се женят за девственици. Мъжете обичат да са задоволени и сякаш им е по-приятно жените, с които са все пак да умеят да ги задоволяват, колкото и да са красиви, умни и добри. Не съм ли права? А това за "преродената девственица" направо ме уби!
2
Не е посочен 03.12.2011|15:38
Адмирации за това,че имат ценности и държат на тях,но това с "преродената девственица" нещо не го разбирам.Статията звучеше достойно за уважение точно до това изречение.От там нататък просто се посмях от сърце :).
1
Не е посочен 03.12.2011|14:10
"Тамара Ларсън, всъщност е "преродена девственица". Тя вярва, че сексът е свещено и чисто изживяване, затова и държи да "започне отначало"." Ха-ха, ще падна. Нова мода на "девствениците" ли идва пък сега или по-скоро е някакъв нов вид PR с който искат да ги забележат. Ето, те вече са медийни звезди в родината.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay