7-годишната Бионсе и нейният огромен музикален талант

Ето как започва кариерата на звездата!

7-годишната Бионсе и нейният огромен музикален талант

Днес всички познаваме добре Бионсе и отдавна сме оценили големия ѝ талант. Тя е сред малкото изпълнителки, които са на сцената от доста години, но стават все по-успешни и славата им не залязва. Това е така, защото Бионсе има истински талант и всяка нейна песен се превръща в тотален хит благодарение на голямата ѝ артистична дарба.

Наскоро в интернет пространството се появи видеоклип, на който виждаме 7-годишната Бионсе не къде да е, а на сцената, изпълняваща песен от мюзикъла "Магьосникът от Оз”. Сега звездата е на 34 години и е известна със страхотното си сценично поведение, но от видеото се вижда, че още от мъничка тя знае как да се държи пред публика.

Бионсе е облечена като Дороти и има сини панделки в косата, а изпълнението ѝ е част от представянето ѝ в детски конкурс за таланти в Хюстън. Малката бъдеща звезда показва и няколко танцови стъпки по време на песента си и приключва изпълнението със завъртания. Краят е придружен от бурни аплодисменти, а водещият се шегува, че трябва да ѝ поиска автограф преди да стане толкова известна, че да започне да получава пари за тях.

Тези редки кадри показват старта на шеметната музикална кариера на Бионсе. След множеството детски конкурси, певицата добива популярност с женската си банда Destiny’s Child, която нашумя в края на 90-те години. По-късно тя се пренасочва към солова кариера и в момента е смятана за една от най-успешните певици. Има 20 награди "Грами", включена е в списъка  на най-влиятелните личности в света и е пяла по време на някои от най-големите и важни световни събития.

Вижте видеото на 7-годишната Бионсе:



За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay