8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Начинът, по който Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли взаимодействат помежду си, възстановява вярата ни в холивудските бракове. Техните остроумни шеги в социалните медии, чистото очарование и любящите погледи на червения килим ги превръщат в най-очарователната двойка днес. Въпреки че Блейк и Райън предпочитат да държат личния си живот далеч от любопитни очи, понякога получаваме поглед към това, което им помага да запазят жива искрата на любовта. 

Ето 8 причини, поради които много хора обожават тази двойка:

1. Те ни показват, че никой не е перфектен 

8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Винаги е приятно да знаем, че знаменитостите имат същите слабости, както и ние. И Блейк Лайвли потвърждава това. Тя признава, че не се събужда толкова красива, а се нуждае от цял екип от хора, които да я приведат във вида, в който я виждаме. И изглежда, че не сме единствените, които имат слабост към кутия с кексчета.

2. Те показват, че слуховете и клюките могат да бъдат нещо забавно 

Всеки ден чуваме много слухове за живота на знаменитостите. Някои от звездите предпочитат да мълчат, а други започват да се оправдават. Но Райън Рейнолдс използва това, за да се забавлява.

3. Те ни напомнят, че е важно да се говори директно

Разбира се, няма двойка, която да няма проблеми. Но Блейк и Лайвли напомнят, че хората трябва да разговарят и че това е тайната за щастлива връзка- да комуникираме. 

4. Те са доказателство, че в една връзка смехът е много важен

8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Обърнете внимание на тази сладка двойка, ако не вярвате, че чувството за хумор може да направи всяка връзка по-силна. Известно е, че Блейк и Райън се шегуват помежду си и това се случва толкова често, че вероятно бихме могли да им дадем титлата "най-хумористична" двойка в Холивуд. Искрите в очите им са все още пълни с любов и възхищение, въпреки че те са заедно от 2011 г. и имат 2 деца.

5. Тяхната любов започва с приятелство

Според учените от едно проучване хората, които смятат своите съпрузи за най-добри приятели, са два пъти по-щастливи в сравнение с други двойки. И в интервю с Мари Клер, Блейк Лайвли потвърди, че любовта й към Райън започва с приятелство. 

6. Подкрепят се един друг 

8 причини, поради които обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Психолозите отдавна повтарят тази истина. Емоционалната подкрепа е важна за успешните бракове. И не става въпрос само за трудностите, с които се сблъскваме от време на време. 

7. Те се сблъскват с трудностите заедно

Райън Рейнолдс признава, че е имал лоша връзка с баща си. Но Блейк му помогнала да си спомни добрите моменти. "Накара ме да си спомня неща, които не исках да си спомня." 

8. Те никога не спират да се опитват да станат по-добри

Очевидно е, че Райън вече е съвършен актьор, съпруг, баща, син, брат и приятел (можем да продължим да изброяваме). Но няма граница за съвършенството. Оказва се, че той също се грижи за околната среда. Той е част от Инициативата за едно дърво и насърчава последователите си да помагат и защитават нашата земя.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay