DARA знае как се прави хит

Премиерата на „Ай Ай“ в аудио стримийнг платформите и радиото е днес, а на видеоклипа в ТВ ефир и YouTube на 03.07

DARA знае как се прави хит

Поп идолът DARA отново приковавниманието към себе си с нов хит, озаглавен "Ай Ай". Парчето е супер комбинация от трап и поп със силен запомнящ се припев и е поредният знак за всичко с марката DARA – безподобен тембър, силен характер, неустоимо присъствие.

DARA създава "Ай Ай" в екип с румънския хитмейкър Кристиан Тарчеа – Monoir. Това е третата им колаборация след международния проект "My Time” и супер хита на миналото лято "Darbie”. Сингълът ще има и международна премиера във версия на английски език. Българският текст е дело на Венци от дуото Pavell& Venci Venc’ и самата Дара.  Двамата често създават текстове на песни, които още след първото слушане буквално залепват за съзнанието на слушателя.

DARA знае как се прави хит

"Парчето е щуро, доста ритмично и е сред най-любимите ми! Тандемът ни с Monoir не е никак случаен, всяко влизане в студиото с него приключва с нов як проект. С Венци пък споделяме толкова силно приятелство и творческа химия, че той успява да ме разбере от една дума и да ми помогне да изразя себе сипо възможно най-добрия начин.", споделя DARA.

"Ай Ай" тръгва по радиото у нас на 26.06 (петък) и вече е наличен във всички музикални стрийминг платформи – Deezer, Spotify, Apple Music, А1 Xplore Music, Tidal и др. Премиерата на видеоклипа пък е на 03.07 (петък) в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс" и в музикалните телевизии.

Песента ще бъде представена за първи път пред публика на 04.07 (събота) по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. Тази година DARA е номинирана в три категории –"БГ Изпълнителка", "БГ Песен" и "БГ Видеоклип".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay