Facebook група разпозна победителката в Ергенът 2 по ръцете?

Facebook група разпозна победителката в Ергенът 2 по ръцете?

Всяко риалити по телевизията неизбежно бива съпроводено от безброй слухове относно финала и победителя. Такъв е случаят и с Ергенът 2, който за втора година предизвика истински фурор сред феновете на най-романтичното риалити.

Спекулациите за финалната избраница на Евгени са безкрайни - първоначално се споменаваше името на бесарабската българка Ирина Карабаджак, като твърдението бе подплатено със снимка, на която виждаме уж Евгени в компанията на сексапилната участничка.

След това се заговори за Валерия, която е и очевидната фаворитка на ергенът, но все още не можем да сме сигурни, тъй като това предаване ни е научило да очакваме неочакваното.

Но днес се сблъскахме с нов слух, който силно привлече виманието ни. Наблюдателна фенка на формата публикува своите разкрития във Facebok група, посветена на Ергенът 2. Дамата сравнява снимка на ръцете на предполагаемата победителка, от първоначалния трейлър на предаването със снимка на една от участничките. След щателно прочуване, тя стига до извода, че това е Елена, към която не е тайна, че Евгени има силни чувства.

А вие намирате ли прилика в ръцете?

Facebook група разпозна победителката в Ергенът 2 по ръцете?

Facebook група разпозна победителката в Ергенът 2 по ръцете?

Но това не е всичко. Зачитайки се из коментарите откриваме още един любопитен детайл. Друга потребителка в групата твърди, че е видяла Евгени и Елена заедно "на почивки", много преди появата на предаването. За съжаление тогава не е знаела които са тези хора и не разполага със снимково доказателство.

Други коментиращи посочват, че според тях Елена познава Евгени още преди формата, тъй като споменава имената на родителите му в един от последните епизоди. Как ще се развие финалът можем само да гадаем, но действително Елена е една от най-достойните за сърцето на Евгени!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay