Актриса от "Новите съседи" живее на пейка в Марбея

От всички роли, които е изиграла за малкия и големия екран, за испанската публика Моника Сервера Родригес винаги ще бъде непоносимата, обсебваща и наивна Лурдес, служителка в универсален магазин и единствен свидетел на престъплението, извършено след едно от затварянията. Забавният резултат от този филм, режисиран от Алекс де ла Иглесия, донесе на Сервера номинация за награда Гоя, която днес е останала в далечното минало.

Въпреки че това е началото на обещаваща кариера в света на комедията и след участие в успешни сериали като  "Новите съседи" , където играе сестрата на Амадор, списание "Semana" публикува лично интервю с нея, в което тя разкрива нечовешките си условия на живот . Моника Сервера е преминала от червения килим до живот в бедност - по-специално на пейка на улицата в родния ѝ град Марбея.

"Не смятам да се връщам към телевизията"

На 48 години актрисата в момента живее в парк, от който публикува няколко снимки от профила си в Instagram. Въпреки че преминава през труден момент в личния и професионалния си живот, тя твърди, че не се нуждае от "нищо и никого" и че няма намерение да възобнови филмовата си кариера. 

"Не искам думите телевизия или кино да се свързват с мен . Бях там по това време, но никога не искам да се връщам назад. Добре съм такава, каквато съм, не искам да говоря за това минало ", заявява тя.

Въпреки че има роднини в Марбея, които ѝ предлагат възможността да живее на закрито, Сервера отказва техните предложения и иска уважение към начина ѝ на живот, който е избрала доброволно: "Те трябва да ме уважават. Искам да ме оставят на мира и да живея така, както съм избрала да живея. В един от последните си постове в Instagram обаче тя публикува снимка с парка Марбея на заден план, на който е видимо отслабнала.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay