Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат

Като дата на раздялата е посочена 15 септември 2016 г.

Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат

Актрисата Анджелина Джоли е подала молба за развод със съпруга си Брад Пит, като основна причина за конфликта между двамата са децата им, съобщи сайтът TMZ.

В понеделник Джоли е подала документи за анулиране на брака, посочвайки като причина непреодолими различия. Актрисата иска да получи попечителство върху шестте деца на двойката, като Пит ще има право на посещения при тях. Според изданието Джоли не иска съпруга й да имат общо физическо попечителство, а само правно. "Тя не иска да оставя на Брат Пит правото за физическо попечителство, а само юридически права", твърди сайтът. Източници на TMZ, близки до семейството, съобщават, че решението на Джоли за раздяла с Брад е свързано с начина, по който той се грижи за децата си. "Тя е изключително разстроена от неговите методи", посочва изданието.

Според него актрисата е била възмутена от злоупотребата на Пит с марихуана и алкохол, като според нея той има и проблеми с гнева, което го прави опасен за децата си. Не се съобщава и за трети човек в звездната двойка, като решението на Анджелина е изцяло заради отношението между актьора и децата му. Според документите, подадени в съда, актрисата няма претенции за съпружеска издръжка. 

Двойката е заедно от 2004 г. Сключват брак през 2014 г., като заедно имат три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Двойката отглежда и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години. И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г. 

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay