Анелия проговори за личите драми в живота си

Анелия проговори за личите драми в живота си

Анелия обсъди своя професионален и личен живот в скорошно интервю. През последните месеци тя работи усилено, почива си през зимата и пътува до красиви дестинации като островите и Европа. Новият ѝ сингъл "Буря" вече е голям хит, въпреки че някои смятат, че текстът отразява нейната лична история. Всъщност текстът е написан от друг човек и няма пряка връзка с живота на Анелия.

Песните "Завинаги" и "Продължавам" са създадени въз основа на преживяванията на Анелия в миналото, включително развода ѝ с бившия съпруг и баща на детето ѝ, Коко Динев. Въпреки раздялата им, те успяха да останат приятели за благото на дъщеря си Ивон. Сега Ивон е пораснала и двете имат силна връзка.

"Още в самото начало, като чух музиката и казах на Николай Пашев: "Това е хит! Това е моята песен!" Той ми предложи четири, пет проекта, от които избрах един, грабна ме енергията на тази песен. Много хора си мислят, че текстът отразява какво се случва в моя живот и си правят някакви изводи и драми, но не е така.

В момента Анелия работи върху два нови проекта, единият от които е балада, композирана от гръцкия певец Мазонакис. Другата песен е колаборация с Даниел Ганев. Певицата споделя, че е важно да създава музика, която резонира с публиката, и се радва на положителната реакция към последната си песен "Буря".

Въпреки професионалния си успех, Анелия е изправена пред предизвикателства в личния си живот, като например загубата на баща си и раздялата с бившия си партньор. Тя обаче гледа на тези събития като на житейски уроци и се стреми да продължи напред с положителна настройка.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay