Асен Блатечки замина в Лондон с бившата?

Асен Блатечки замина в Лондон с бившата?

Секссимволът на българското кино Асен Блатечки наскоро пътува до Лондон с бившата си съпруга Екатерина Горанова, за да отпразнуват дипломирането на дъщеря им Катя. Двойката отседна в общ хотелски апартамент по време на престоя си. Междувременно новата приятелка на Блатечки, Елеонора Янакиева, остана в България, тъй като не беше поканена на събитието.

Докато бяха на почивка, Елеонора остана сама на къмпинг "Градина" с кучето на Блатечки. От друга страна, актьорът и режисьорката Екатерина Горанова, която е майка на дъщеря му, се наслаждаваше на времето си в Лондон. Двойката посети столицата на Обединеното кралство, за да подкрепи Катя, която наскоро завърши архитектура в университета City. Щерката на Блатечки планира да продължи образованието си, като специализира в същата област.

Въпреки че Елеонора няма причини да ревнува от краткото пътуване на Блатечки с бившата му съпруга, някои източници твърдят, че тя е имала притеснения относно престоя им в Лондон. Фактът, че двамата са отседнали в обща хотелска стая, вероятно е допринесъл за безпокойството й.

Блатечки и Горанова са разделени повече от десетилетие, след като актьорът имаше афера с модела Диляна Попова, което доведе до раждането на тяхната дъщеря. Въпреки раздялата им, изглежда, че Блатечки поддържа добри отношения както с бившата си съпруга, така и с новата си приятелка.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay