Барби и Кен стават все по-желани бебешки имена след успеха на филма?

Барби и Кен стават все по-желани бебешки имена след успеха на филма?
imbd

Популярният уебсайт за именуване на бебета Nameberry споделя пред People, че търсенията на името Барби (съкращение от Барбара) са се увеличили с цели 603% след дебюта на първия трейлър на филма онлайн, докато показванията на страници за псевдонима Кен (умалително от Кенет) също са се увеличили на сайта, като потребителите предизвикват скок от 293%.

Говорейки пред People, главният редактор на NameBerry, Софи Ким, признава, че данните не означават, че родителите обмислят тези две имена.

 "Барби и Кен предизвикват интереса на родителите, но това не означава, че това ще се превърне в реална употреба. Към момента Барби е преобладаващо име при амишите.", разкрива тя.

Въпреки текущото нарастване на популярността на имената в Nameberry, Ким твърди, че не очаква търсенията на Барби и Кен да продължат през цялата година.

 "И Барби, и Кен са остарели имена, които все още не се завръщат, така че въпреки че може да има лек интерес от филма, нито едно от тях няма да бъде сред най-популярните бебешки имена на 2023 г.", допълва тя.

Според списъка на Nameberry с Топ 2000 имена на момичета, които са в тенденция в момента, Барби е класирана на номер 1896. В списъка с Топ 2000 имена на момчета в момента името Кенет - за разлика от само Кен - е класирано на 113-то място.

 

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay