Бела Хадид с прическа от 60-те за Vogue Испания

Бела Хадид с прическа от 60-те за Vogue Испания

От време на време тенденциите за красота от предишни десетилетия се завръщат. Неведнъж сме ви показвали непрекъснато повтарящите се тенденции в дрехите, грима и прическите. Виждали сме как веждите от 90-те години се възраждат благодарение на Кайли Дженър, визията от Y2K, включително прословутите шноли за коса с пеперудки. А любими са ни сандалите с квадратни подметки.

Сега обаче, благодарение на неотдавнашния на Бела Хадид, ние се връщаме още няколко десетилетия назад в 60-те години с много модна прическа.

В IG публикацията на Бела тя ни предоставя кадри зад кулисите, които силно привлякоха вниманието ни. Те идват при нас от снимките ѝ за корицата на Vogue Испания през август.

Бела Хадид с прическа от 60-те за Vogue Испания

Подстриганата пикси прическа, създадена от фризьорката Евани Фраусто, е придружена от черна лента за глава. Тази визия е повече 60-те, отколкото самото десетилетие! Виждаме също стил тип Жана д'Арк с нотка Лиъм Галахър около 2005 г., но по най-добрия възможен начин.

Колкото и да сме изненадани, това не е първият път, в който виждаме Бела с тази прическа. Още през април моделът сподели няколко снимки в Instagram със същата пикси подстрижка.

Въпреки че и тази, и предишната ѝ подстрижка са в името на фотосесиите, през последните години видяхме много други знаменитости да прилагат този стил от 60-те в косите си. Това бяха Зендая, Аня Тейлър-Джой и дори Крис Дженър.

Но дали тази прическа ще стане”вирусна”? Остава да разберем!




 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay