Бела Хадид сподели, че винаги се е чувствала като грозната сестра

Бела Хадид сподели, че винаги се е чувствала като грозната сестра

Бела Хадид разказа за пластичната си операция в априлския брой на Vogue. В миналото супермоделът отричаше да е се подлагал на козметични интервенции, но сега споделя, че си е направила операция на носа още на 14-годишна възраст. Девет години по-късно Бела признава, че съжалява за операцията.

"Иска ми се да бях запазила носа на моите предци" - казва тя. Мисля, че щях да го израсна".

Припомняме, че бащата на Хадид е палестинец.

Бела също така споделя някои от трудностите, с които се е сблъсквала като тийнейджърка, като каза, че израствайки, се е чувствала като "по-грозната сестра" в сравнение с по-голямата си сестра Джиджи Хадид.

"Аз бях брюнетката. Не бях толкова готина като Джиджи, нито толкова общителна".Наистина това казаха хората за мен. И за съжаление, когато ти се казва толкова много пъти, ти просто вярваш." -  споделя Бела.

"Винаги се питам как едно момиче с невероятна несигурност, тревожност, депресия, проблеми с образа на тялото, проблеми с храненето, което мрази да бъде докосвано, което има силна социална тревожност – какво прави, за да влезе в този бизнес? " - продължава Бела.

Бела споделя още, че през годините се е превърнала в добра актриса, слагайки широка и силна усмивка на лицето си. Тя разкрива пред списанието, че винаги се е чувствала така, сякаш има какво да докаже.

"Хората могат да кажат относно това как изглеждам, как говоря, как действам. Но за седем години никога не съм пропускала работен ден, не съм отменяла задачи и ангажименти, не съм закъснявала за работа. Никой никога не може да каже, че не се побърквам от работа." - допълва моделът.

Бела Хадид сподели, че винаги се е чувствала като грозната сестра

Въпреки че хората спекулират, че Бела е оперирала не само носа си, тя пояснява, че това изобщо не е вярно.

"Хората мислят, че напълно съм променила лицето си заради една снимка, на която като тийнейджър изглеждам подпухнала. Почти съм сигурна, че никой не изглежда по същия начин, както на 13, нали? Никога не съм използвала филър. Нека просто сложим край на това"- казва тя.

Хадид пояснява, ч еняма нищо против пластичните операции, но те просто не са нейното нещо. А за тези, които смятат, че тя хирургически е повдигната очите си, тя пояснява, че тук става дума за обикновено тиксо.

Истината е, че Бела всъщност не дължи на никого обяснение или оправдание за това, което е направила или не е решила да направи с тялото си. А всички ние можем да сме по-толерантни и разбиращи към всяка дама около нас, независимо какво е отношението ни към нея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay