Бобо е любимецът на сръбското MTV

Дуетът на родния рапър с македонеца Тони Зен вече 5 седмици е в топ листата на сръбското MTV

Бобо е любимецът на сръбското MTV

Музиката не познава правила. Няма граници, не се влияе от политически убеждения, не следва принципи. Тя обединява. Или поне така е редно. 

Не случайно се раждат народни мъдрости, като "Който пее, зло не мисли", например. Защото музиката е дар, неподлежащ на грозни помисли.

Изписахме всичко това, за да анонсираме новината, че дуетната песен на българския рапър Бобо и македонския му колега Тони Зен "Светът е твой" вече 5-а поредна седмица е в топ листата на MTV Сърбия. Тази седмица парчето достигна втора позиция, което е абсолютно признание за двамата изпълнители.

Често обаче в коментарите, съпътстващи клиповете в сайтовете за видеосподеляне, могат да бъдат открити негативни мисли. Вместо да се радват на музиката, редица потребители превръщат полето за мнения в политически дискусии. 

Явно малко хора отварят очите си за факта, че българин и македонец правят нещо заедно, без да влагат предразсъдъци в това. И тези двама изпълнители печелят сърцата на друга балканска страна - Сърбия. И там, заедно с изпълнители от Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора и Словения, делят челни позиции.

Бобо е любимецът на сръбското MTVТони Зен на сцената на 359 Хип-хоп фестивала в Пловдив
Тони Зен вече беше в България, по време на първия хип-хоп фест у нас. И беше посрещнат добре от родната публика. Защото всички говориха на един език - този на музиката.

Ако искате да научавате още новини от българската и световна музикална сцена, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 11.02.2014|18:49
сърбите обичат Бобо
7
Не е посочен 02.01.2014|16:27
Бобо е много талантлив и никак не се учудвам че е популярен и в Сърбия.
6
Не е посочен 30.08.2013|15:39
Как няма да харесват парчето като е супер издържано, плюс това Бобо е толкова готивн. Много се радвам на успеха им.
5
Не е посочен 30.08.2013|14:20
Браво, много се радвам на родни изпълнители, които успяват да пробият и извън пределите на страната. Хората вместо да политиканстват е по-добре да осъзнаят, че има и други неща в тоя живот.
4
Не е посочен 30.08.2013|12:45
парчето е наистина много добро, плюс това и текста е супер смислен и готин. Постарали са се много и с клипа. Какво значение има кой какъв е важното е да се забавляваме!
3
Не е посочен 30.08.2013|11:54
Бобо е много добър е професията си, чак се чудя как са успели да го задържат у нас.
2
Не е посочен 30.08.2013|10:21
Супер :) много ми е смешен и забавен новия рап изобщо не мога да кажа друго, доста смешна елементарна и грозна позьорщина има в него,ама феновете като се радват,да го правят и любимия им Бобо дано да има още по-голям успех.
1
Не е посочен 30.08.2013|10:04
популяризираме се :Р лошо няма, де братята сърби имат горе долу нашите предпочитания за музика :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay