Брадли Купър отново излиза със Зоуи Салдана

Двамата бяха забелязани на интимна вечеря

Брадли Купър отново излиза със Зоуи Салдана

В началото на годината актьорът Брадли Купър обяви връзката си с актрисата Зоуи Салдана, но само три месеца по-късно любовният им романс беше към своя край.

Както знаем обаче, холивудските връзки са изключително непредвидими, затова изобщо не се учудваме, че сексапилният Брадли и "черната перла” Зоуи отново са засичани заедно.

Преди няколко дни папараци ги хванали на интимна вечеря в мексикански ресторант в Ню Йорк и по държанието им си проличало, че нещата между тях все още не са приключили. Очевидец разказал пред американските медии, че се държали за ръце и отново флиртували съвсем открито, точно както преди.

Въобще не се учудваме, че Брадли толкова бързо е възобновил отношенията си с красавицата Салдана. Все пак той е един от вечните ергени на Холивуд, чието име винаги се спряга с различни дами от светския живот.

Миналата година актьорът се раздели с колежката си Рене Зелуегър, но в миналото е имал авантюри с красавиците Оливия Уайлд и Джей Ло. Преди време дори бе женен за кратко за Дженифър Еспозито, преди да срещне чаровната Зелуегър. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay