Бритни Спиърс проговори за консерваторството: "Искам да се изплюя в лицата им!"

Бритни Спиърс проговори за консерваторството: "Искам да се изплюя в лицата им!"

Бритни Спиърс разкри собствената си гледна точка за своето консерваторство. В 22-минутно видео в YouTube на нейния канал, което по-късно беше изтрито, Бритни разказа какво всъщност представлява нейното консерваторство за нея.

"Честно казано съм по-ядосана на майка си, защото чувах, че когато репортерите ѝ се обаждаха по това време и задаваха въпроси какво се случва, тя невинно се криеше в къщата и не казваше нищо. Винаги се чуваше следното: "Не знам какво да кажа, просто не искам да кажа грешното нещо, ние се молим за нея." Имам чувството, че тя можеше да ми намери адвокат буквално за две секунди .”, казва Бритни.

Бритни подели още, че не получава нищо от споделянето на тези неща, разкривайки, че са ѝ били предложени изключително много пари, за да разкаже историята си.

"Но аз не искам нищо от тях. Нямах контакт на това място толкова дълго време и сърцето ми просто би искало да се изправи в лицата на семейството ми и да крещя, и да плача, и да избухна, и да се върна назад във времето и да направя точно това, което исках да направя в онези моменти, да се изплюя в лицата им.", разкрива още Спиърс.

Тя завърши видеото с думите, споделяйки,ч е разкрива всичко това, защото иска хората да знаят, че тя е нормален човек като всички насТя сподели още, че се чувства като жертва след тези преживявания и единственият начин да промени това е като говори за него.

"В момента имам невероятна песен с един от най-брилянтните мъже на нашето време и съм толкова благодарна. Но ако сте странен интровертен чудак като мен, който се чувства сам през повечето време и имате нужда да чуете история като тази днес, за да не се чувствате сами, знайте следното: животът ми далеч не беше лесен и вие не сте сами.”

Бритни сподели видеоклипа в своя акаунт в Twitter и го публикува  като лично видео в канала си в YouTube, но и туитът, и видеоклипът оттогава са изтрити.

Бритни Спиърс проговори за консерваторството: "Искам да се изплюя в лицата им!"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay