10 лоши навика на най-красивите жени в Холивуд

Те също имат лоши навици

10 лоши навика на най-красивите жени в Холивуд

Те са красиви и известни. Тези жени изглеждат перфектно и сякаш нямат никакви недостатъци. Но преди всичко и звездите са хора и имат своите вредни навици. Вижте кои са те:

1. Бритни Спиърс и Оливия Уайлд

Навик: гризат ноктите си. Тези красавици имат общ лош навик- гризат си ноктите. Дамите признават този свой недостатък и се опитват да го контролират, но често губят контрол.

2. Сара Джесика Паркът и Холи Бери

Навик: хапят устните и бузите си. Сара Джесика Паркър не може да се отърве от лошия си навик да хапе бузата си отвътре, въпреки дискомфорта и болката. Холи Бери пък хапе устните си. Тя използва балсам за устни, за да се отърве от навика си.

3. Риана и Кайли Дженър

Навик: пристрастяване към социалните мрежи. Риана не може да си представи живота си без социалните мрежи. Психолозите анализират поведението ѝ и са установили, че е пристрастена и се страхува да не загуби популярността си. Кайли Дженър пък признава, че социалните мрежи са всичко за нея.

4. Барбара Стрейзънд и Мила Кунис

Навик: вредна храна. Барбата Стрейзънд може да ядете понички и сладкиши 24/7. Мина Кунис пък признава, че няма търпение да ядете хамбургери и китайска храна, след като приключи роля, в която трябва да е слаба.

5. Лана Дел Рей и Катрин Хейгъл

Навик: тютюнопушене. Катрин Хейгъл се опита да се откаже от този лош навик много пъти, но винаги се връща към него. В същото време, Лана Дел Рей, казва,че дори не може да започне деня си без чаша кафе и цигара. Изненадващо, това не се отразява на гласа ѝ изобщо.

6. Камерън Диаз и Кейти Пери

Навик: мания за чистота. Камерън Диаз е много гнуслива и се чувства неловко на обществени места. Тя никога не докосва дръжките на вратите и ги отваря с лакти. Кейти Пери пък постоянно има четка за зъби в себе си и мие зъбите си по 6 пъти на ден.

7. Джесика Симпсън и Адел

Навик: дъвчене на дъвка постоянно. Адел дъвче дъвка всеки път, между песните по време на нейните концерти. Джесика Симпсън е пристрастен към никотиновите дъвки. Особеното тук е, че Джесика никога не е пушила, но все пак някак си е много пристрастена към този вид дъвки.

8. Кийра Найтли и Хелън Мирън

Навик: ругаене. Хелън Мирън не крие емоциите си и винаги говори без задръжки. Кийра Найтли има красив глас, но понякога го използва за лоши думи. Двете актриси имат този навик и дори не забелязват, че има нецензурни изрази в речта им.

9. Виктория Бекъм и Кристина Агилера

Навик: пазаруване. Виктория Бекъм признава, че харчи 150 000 $ на година за дрехи. Когати види дреха, която ѝ харесва, тя я купува във всички цветове и размери. Кристина Агилера пък има препълнени гардероби вкъщи.

10. Дженифър Лопез и София Вергара

Навик: кафе. Може би този лош навик е тайната за красота и вечна младост на тези жени? Дженифър и София не могат да започнат деня си без няколко чаши кафе.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay