Валерия Дакова подлудява съседите си с шумни купони?

Валерия Дакова подлудява съседите си с шумни купони?

Валерия Дакова, моделка, придобила известност с участието си в третия сезон на "Ергенът", предизвика напрежение сред своите съседи в жилищна сграда в столичния квартал Малинова долина. Жителите на сградата твърдят, че Дакова нарушава спокойствието им чрез шумни партита, силна музика до късно вечерта и постоянен поток от непознати мъже, създаващи безпокойство.

Съседите са подали оплаквания срещу Дакова, заявявайки, че скоро ще гласуват за нейното изгонване като наемател. Някои от тях дори са се изправили директно срещу красавицата, изисквайки тя да контролира поведението на своите гости и да намери решения на проблемите, ако има такива. Един съсед сподели: "Ако тя не намали музиката, ще трябва да говорим с нея. Ако няма подобрение, ще се наложи да намерим друг наемател."

Не само силната музика безпокои съседите, но и значителният брой мъже, които посещават апартамента на Дакова, тропат по прозорците и викат. Те се опасяват, че тази ситуация може да ескалира и да доведе до инциденти, включващи живеещите в сградата. Един съсед предложи инсталирането на ключалка на външната врата, за да се ограничи достъпът на неоторизирани лица. Друг подчерта, че има достатъчно нощни заведения в района на Студентския град, където Дакова би могла да отпразнува рождените си дни и други събития, вместо да смущава съседите си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay