Ванеса Паради и Лили Роуз защитиха публично Джони Деп

Скандалът около развода на актьора става все по-голям

Ванеса Паради и Лили Роуз защитиха публично Джони Деп

Тези дни стана ясно, че Амбър Хърд не само иска да се разведе с Джони Деп заради непреодолими различия, ами иска ограничителна заповед, защото твърди, че актьорът я тормози физически и дори се появи със синини по лицето в съда.

Шокиращото признание разтърси средите на известните и сега всички гадаят дали Амбър Хърд казва истината и дали Деп е способен на посегне на жена. Отдавна се знае, че актьорът има проблеми с алкохола, но едва ли някой е предполагал, че може да се стигне до тук.

В негова защита се обявиха двама много важни човека в живота на Деп, а именно бившата му съпруга, Ванеса Паради и 16-годишната им дъщеря - Лили Роуз Деп. Ванеса написа следното в писмо до медиите: "Джони Деп е бащата на двете ми деца. Той е нежен, грижовен и чувствителен. Тези обвинения са ужасни и съм убедена, че не са истина. Този човек няма нищо общо с Джони, с който живях прекрасно цели 14 години."

Лили Роуз също защити баща си като написа своето изявление в социалните мрежи. То гласеше следното: "Баща ми е най-добрият и грижовен човек, който познавам. Той е невероятен баща на мен и брат ми и всички, които го познават биха казали същото."

Източници, близки до Амбър Хърд, съобщават, че на актрисата не й е било никак лесно да вземе това решение, но просто иска да се защити, защото се чувства застрашена. Джони Деп от своя страна все още не е коментирал развода си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay