Софи Маринова печели 6-цифрена сума на месец?

Софи Маринова печели 6-цифрена сума на месец?

Софи Маринова има натоварена програма през септември, с цели 18 планирани участия. Списъкът непрекъснато нараства и се очаква тя да добави още частни събития към графика си. Забележително е, че тя ще има по два концерта в някои дни. Последното й изпълнение за месеца ще бъде в Кранево.

Тъй като графикът ѝ продължава да расте, приходите ѝ също ще се увеличават. Към момента хонорарът на Софи Маринова е 12 000 лева на участие. Следователно, в края на септември, тя ще е спечелила минимум 216 000 лева. Възможно е обаче действителните й приходи да са по-високи, тъй като списъкът с ангажименти продължава да расте.

Интересното е дали Софи Маринова декларира тези доходи пред Националната агенция за приходите (НАП), като се има предвид, че е широко известно, че предпочита да избягва плащането на данъци. Обикновено тя обявява пред НАП само малка част от реалните си хонорари, което поражда въпроси относно нейната финансова отговорност. Това стана ясно от разкритията, направени от собствениците на заведения, които плащат без документи почти цялата сума в брой.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay