Всичко, което знаем за новото гадже на Били Айлиш, който е с 10 години по-възрастен от нея

Изглежда, че Били Айлиш не страда особено много след раздялата си с Матю Тайлър Ворс през миналия месец май. Да, известната певица излиза с фронтмена на The Neighborhood Джеси Ръдърфорд. Новината идва, след като певицата бе забелязана да се държи за ръка и да се целува с въпросния господин. Знаем, че и вие сте л'бопити, затова нека видим какво знаем за Джеси Ръдърфорд.

На първо място трябва да посочим, че той е неин колега музикант. Ръдърфорд е вокалистът на групата The Neighbourhood, известна още като рок групата, стояща зад мегахита "Sweater Weather". Групата е в пауза от февруари тази година, а през 2017 г. Джеси издава първия си дебютен албум, озаглавен &Само две години по-късно той официално започва да издава музика под името "Jesse" и дори обяви втория си солов албумПо това време музиканът има съвместни проекти със звезди като Halsey и Khalid.

Но да се върнем към връзката:

В края на октомври Били и Джеси са забелязани да вечерят заедно във веган ресторант в Лос Анджелис, а няколко дни по-късно са видени да се целуват пред Лал Мирч. Освен това потребител в TikTok, на име @ghoulishjen, публикува видео с Били и Джеси, които излизат от Хелоуин Хорър Нощ в Universal Studios, подхванати за ръце.

В мрежата има и множество снимки на Били и Джеси от август тази година, така че може би тази нова връзка не е толкова нова, колкото си мислим всички ние!

Освен музикант, Джеси е и актьор.  Той е роден в Нюбъри Парк, Калифорния, а животът му в близост до Холивуд му помага да получава предложения за роли във филми още на 10-годишна възраст.

След няколко реклами и телевизионни концерти, Джеси успява да си издейства поддържаща роля във филм през 2002 г. на име "Живот или нещо подобно" заедно с не кого да е, а със самата Анджелина ДжолиТой също бива избран за филма "Ted Bundy" и се появява в епизод на "Star Trek: Enterprise".

Бившата му приятелка е Девън Лий Карлсън

Джеси и Девън излизат в продължение на шест години преди да се разделят през ноември 2021 г., след като Девън премахва статуса си на обвързана от своята биография в TikTok и изтрива множество публикации в Instagram с него.

В скорошно видео за Vanity Fair Били обяви официално романса си с Джеси. 

 "Наистина е страхотно и наистина съм развълнувана и съм много щастлива от това", казва тя. 

По-късно в интервюто певицата признава, че за нея е важно да има доверие във връзките си, дори повече от любовта и вниманието. Тя допълва, че наистина е вдъхновена от Джеси, а чувството е взаимно.

Възрастовата разлика

Все пак фенове на певицата силно се разтрвожиха от факта, че певицата е на 20 години, а фронтменът на Neighbourhood е с цяло десетилетие по-възрастен - на 31. Почитателите смятат, че той е прекалено възрастен за нея и тази връка няма бъдеще. Според тях е странно, че той я понава още от 15-годишна и това, че в момента има връзка с него е меко казано притеснително.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay