Грандиозен фотошоп гаф: Галена Великова се оказа с ръка, вместо крак (СНИМКА)

Грандиозен фотошоп гаф: Галена Великова се оказа с ръка, вместо крак (СНИМКА)

Галена Великова, известна още като нашата гордост, шампион по латино и спортни танци, както и съдия в Dancing Stars, също е дама със значителни финансови ресурси поради брака си с успешния бизнесмен Константинос Хайнас. Тя често използва съвременните технологии за красота, като фотошоп и филтри, подобно на много други жени, независимо от техния социален или семеен статус.

Въпреки това, докато някои биха казали, че използването на тези инструменти е приемливо, когато се прилага разумно и подходящо, случаят с Великова повдига въпроси относно нейната адекватна преценка. Лицето ѝ изглежда значително подмладено чрез тези дигитални корекции, но истинският проблем се крие другаде – нейните крака. По-специално, странният външен вид на единия ѝ крак, където пръстите приличат повече на ръце, отколкото на крака.

Грандиозен фотошоп гаф: Галена Великова се оказа с ръка, вместо крак (СНИМКА)

Не става ясно какви методи е използвала Великова, за да постигне този странен резултат, но е очевидно, че крайният продукт е не само неудобен, но и доста отблъскващ. Въпреки че е възможно тя просто да е пропуснала тази конкретна област, докато е работила върху снимката, ние силно препоръчваме тя незабавно да премахне изображението, преди то да привлече вниманието (и негативните коментари) на онлайн троловете.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay