Джейкъб Елорди от Euphoria е разследван за нападение срещу радио продуцент

Джейкъб Елорди е обект на полицейско разследване, след като се предполага, че е нападнал радиопродуцент в Австралия в събота заради шега "Солтбърн", съобщи Variety.

Звездата от Euphoria е намирал в хотел Clovelly в предградията на Сидни, когато срещнал Джошуа Фокс, продуцент на "Шоуто на Кайл и Джаки О." Фокс обяснява в радиошоуто в понеделник, че на шега поискал от Елорди водата от ваната му като препратка към сцена от филма "Солтбърн", когато ситуацията започва да ескалира.

Фокс твърди, че е спрял да записва взаимодействието им по искане на Елорди и се е съгласил да не използва записа. Тогава актьорът se изправил и помолил да изтрият кадрите.

"Притиснат съм към тази стена. Той е точно в лицето ми, а двете му момчета сега са от двете ми страни. По начина, по който ме заобикалят, си мисля, че нещо ще се случи тук. Така че казвам "не, няма да изтрия това". Отказвам, защото в момента се чувствам неудобно и това е единственото доказателство. И тогава Джейкъб просто се обърна и ме блъсна към стената, а ръцете му се озоваха на гърлото ми", обяснява Фокс.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay