Дженифър Анистън и Джъстин Теру с тайна сватбена церемония?

Дали наистина звездната двойка е сключила брак?

Дженифър Анистън и Джъстин Теру с тайна сватбена церемония?

От два дни насам световните медии не спират да си задават един и същ въпрос - минали ли са под венчило актрисата Дженифър Анистън и Джъстин Теру? Има солидни аргументи в подкрепа на това твърдение.

Около светската двойка се въртят какви ли не слухове - от поредното твърдение, че влюбените са се разделили, до новината, че Джен е бременна. Сега обаче мълвата гласи, че след близо 3-годишен годеж, двамата най-накрая са сключили брак.

Твърди се, че тайната церемония се е състояла в имението им Бел Еър в началото на лятото, а сред известните гости са били актрисите Кортни Кокс, Мелиса Маккарти, Челси Хендлър, както и изпълнителите Селена Гомес и Ед Шийрън.

Възможността Джъстин и Дженифър да са се венчали тайно е подкрепена от факта, че по-рано през годината актрисата не скри, че подобна вероятност съществува. Тогава, в интервю за InStyle, тя споделя:

"В момента вкъщи тече важна дискусия - дали можеш просто да го направиш и да зарежеш всичко? Или отчаяно се опитваш да се измъкнеш с тайна церемония, на която изобщо не се забавляваш, понеже се криеш в някоя пещера? Ако има начин да сключим брак без много шумотевица, може и да го направим. Когато има желание, има и начин.”

До момента обаче няма официално потвърждение за сватбата от страна на двойката.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay