Дженифър Анистън не се срамува от побеляващата си коса

Дженифър Анистън винаги е била огромно вдъхновение за прическите на феновете, от ранните ѝ дни в "Приятели", когато дебютира с прическата "Рейчъл" до всички други стилове, които е демонстрирала до днес. Актрисата е известна със своя елегантен стил, който е изразен и в начина, по който изглежда косата ѝ. Според The ​​Hairstyler , Анистън е показвала голямо разнообразие от прически през годините. Въпреки това, тя често се придържа към своите топли карамелени тонове и руси акценти. Дори сега, когато побелява, косата ѝ все още изглежда невероятно.

Косата на Анистън е толкова известна, че актрисата дори създава своя собствена линия продукти за грижа за косата, наречена LolaVie. Линията включва вегански съставки, които не са тествани върху животни. Нейната визия за LolaVie е да комбинира най-доброто от науката и природата. С тази марка тя иска да докаже, че не е нужно да жертвате едното за сметка на другото.

Сега, когато Анистън е на 50 години, тя изглежда разбира, че косата се променя и не се притесмява да извади на показ посивелите си кичури.

Наскоро Дженифър Анистън — която претърпя зашеметяваща трансформация през годините — влезе в профила си в Instagram, за да рекламира някои съвсем нови продукти на бранда си. Във видеото видяхме Анистън с небрежен кок, от който ясно си личаха сивите ѝ корени. Разбира се, нейните фенове абсолютно харесаха външния вид и похвалиха актрисата за смелостта ѝ. "Браво, че позволи на сивото да се появи – освежаващо", "Толкова е хубаво да се види",  и "Надявам се да остане естествена – много по-привлекателна е" са само част от положителните коментари под видеото.

Анистън и преди е изразявала подкрепата си към жените, чиято коса е започнала да побелява.

"Ако искате да побелеете, давайте! Ако искате да продължите да боядисвате косата си, това също е страхотно. Мисля, че всеки трябва да се чувства уверен в избора, който прави, включително възприемането на естествен цвят или текстура", казва тя пред Glamour през 2022 г., "Косата е креативен начин да изразите себе си и ми харесва, че настроението и енергията ви могат да се променят с промяната на прическа, подстригване или цвят."

Както много фенове знаят, Анистън е шампион на грациозното остаряване и грижата за здравето си.

По време на интервюто си за Glamour Дженифър Анистън призна, че не се страхува от остаряването, тъй като знае, че прави всичко възможно, за да се погрижи за ума и тялото си. 

 "За мен по-скоро въпросът е как да се грижа най-добре за себе си, физически и психически. Все още можем да процъфтяваме, когато остареем и това е благодарение на целия напредък в здравеопазването, храненето, технологиите и науката ," казва тя.

Звездата от "Приятели" също признава, че е много заинтересована да научи нови начини да остане здрава с напредване на възрастта. 

 "Винаги съм в крак с най-новите технологии и се чудя как можем да подобрим здравето си по какъвто и да е начин. Всички ще остареем. Всички сме се запътили към същото място. Но можем да се грижим за кожата си. Можем да имаме здравословна диета. Можем да пием много вода", обяснява тя.

Анистън винаги е била пример за подражание на феновете си и със здравословния си възглед за грациозно остаряване и грижи за тялото си, тя вероятно е вдъхновила мнозина да поемат контрол върху собственото си здраве, за да живеят дълго и здравословно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay