Джеси Джей е бременна

Джеси Джей е бременна! На 6-ти януари 34-годишната певица обяви вълнуващата новина в Instagram с емоционално видео. "Толкова съм щастлива и ужасена най-накрая да споделя това…", озаглави тя клипа към нейната песен "Sunflower". "Моля, бъди нежен с мен. Честно казано, твоето момиче просто иска да плаче на публично място, докато яде кисела краставичка, покрита с шоколад, без да задава въпроси."

Малко след като публикацията ѝ се появи, шепа известни личности се включиха с поздравителни съобщения в коментарите. "ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!", Кели Роуланд написа. Руби Роуз също коментира, като написа: "Когато ми каза - в сърцето си почувствах най-голямата благодарност.. заслужаваш го."

След като загуби бременност през ноември 2021 г., Джеси разкри скръбта, която все още изпитва девет месеца по-късно, през август 2022 г. В интимен пост в Instagram тя написа: "Когато бях на 16 години, написах списък с неща, които искам, когато стана на 30. Първото нещо в списъка беше да бъда майка. Сега съм почти на 35 и някои дни мъката от загубата на бебе и желанието животът ми да бъде много различен от това, което изглежда в момента, просто ме поразява."

Тя продължи: "Знам, че е здравословно и нормално да имаш дни на пълна тъга и да почиташ всички чувства, които се появяват, добри и лоши. Лошото изобщо не е често и да, бих могла да преживея този момент точно днес сама и обикновено го правя, но днес съм тук. Защото знам, че хиляди хора се чувстват точно като мен. Може би четете това и усещате любовта, която изпитвам към вас. Надявам се, че можете. Свързването е от ключово значение. Прегръщам ви, всички вас."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay