Джъстин Бийбър разкри, че е преживял „емоционален срив“ след сватбата

Джъстин Бийбър разкри, че е преживял „емоционален срив“ след сватбата

Джъстин Бийбър наскоро разкри пред феновете си какви са били емоциите, които е изпитал, след като се ожени за съпругата си Хейли Бийбър. Пред Ебро Дардън от Apple Music, той призна, че е преживял "емоционален срив", след като е осъзнал, че бракът няма да разреши всичките му проблеми.

"Искаш жена ти да направи нещо, което ти не правиш и сякаш понякога е трудно да се погледнеш в огледалото и наистина трябва да осъзнаеш, че може би не си човекът, за когото си се мислил. И това е резултат от травма и житейски обстоятелства." — казва Бийбър.

Изпълнителят продължи да разказва как християнството и духовността са му помогнали да продължи през годините след това. Бийбър обяснява как, благодарение на Бог, ден след ден ставал все по-добър и се е научил да не бъде прекалено строг към себе си.

И Джъстин, и Хейли говориха надълго и нашироко за трудностите, с които са се сблъсквали през годините, включително възходи и падения с психическото и физическото здраве на Джъстин. През февруари 2020 г. моделът разкри в интервю за Elle защо са чакали цяла една година, за да осъществят сватбената си церемония в Южна Каролина.

"Той беше наистина зле здравословно. Имаше лаймска болест, но в началото не ни даваха диагноза. Беше трудно, защото всички отвън се държаха осъдително, казвайки, че изглежда сякаш е на наркотици и колко нездравословно изглежда, а всъщност той не беше здрав и ние не знаехме защо." - споделя Хейли.

Отново в същото интервю на Apple Music Джъстин отдели време да обсъди предстоящия си албум и разкри, че Джон Майер ще има "участие". Той също така спомена, че е в процес на завършване на седми студиен проект. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay