Емил Конрад проговори открито за своята сексуална ориентация /ВИДЕО/

Емил Конрад проговори открито за своята сексуална ориентация /ВИДЕО/

"Ориентацията ми е хомосексуална. Винаги съм бил гей. Никога не съм имал сексуална ориентация, различна от тази.", това сподели Емил Конрад в ново откровено видео.

Вчера, най-популярният български ютубър призна пред всички свои почитатели, че е гей. Това се случи във видео в канала му "В леглото с Емил Конрад". Там тоя разкрива още, че никога не се е чудил дали харесва мъже или жени, защото винаги е знаел, че изпитва влечение сам към силния пол.

Емо издаде, че в момента има човек до себе си, с когото са заедно от дълго време и е много щастлив.

В клипа си Емил сподели, че не желае да парадира със своята ориентация и не желае съдържанието, което създава да се върти около това. Той отправи и своеобразна критика към хората, които го правят и заяви, че понякога тези изяви могат да създадат негативна нагласа относно тази тема в обществото.

"Честно казано дори не съм притеснен да ви го кажа", заяви още той във видеото си.

Много от феновете му споделиха в коментарите, че са били наясно за сексуалната му ориентация още от самото начало, а други пък изразиха своята изненада.

"Евала, такъв си какъвто си! Кефи, че не се налагаш и не правиш "скандал" от това... Човек трябва да си живее живота и да му се наслаждава, не да ходи с надпис "аз съм...""

"Нямаше как да не го споделя.Моментът в който каза,че си имаш приятел от много време, просто толкова много се зарадвах и се ухилих,сякаш на мен нещо ми се е случило. Абсолютно мога да кажа,че обожавам да те гледам и имам много любими видеа...Емо невероятен си,продължавай да сияеш и да бъдеш толкова aesthetic!!!"

"Гей или не, за мен не е важно. Още когато качваше видеа във вибокс те гледам и винаги ми е интересно. Не си длъжен да се обясняваш на никого, това че някои са се опитвали да те обиждат е въпрос на тесногръдие. Бъди себе си, бъди щастлив!"

Това са само част от положителните коментари на фенове, които подкрепиха известния инфлуенсър под видеото.

Ние поздравяваме Емо за смелостта и се надяваме винаги да бъде себе си!

 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay