Защо Джейда и Уил не се развеждат?

Семейство Смит - едно неразделно цяло

Защо Джейда и Уил не се развеждат?

Уил Смит е част от неговата съпруга Джейда. Или поне тя така го определя. В интервю за есенния брой на списание Essence, 40-годишната красавица настоява, че няма да се разведе с него. Припомняме ви, че по-рано тази година имаше слухове за тяхната раздяла. Както има ежедневни инсинуации около живота на всички известни личности.

Тя споделя: "Няма да се развеждаме. Та къде ще се дяна? Той е моята любов. Като че ли е част от мен.” Джейда Пинкет Смит разказва още, че изобщо не обръща внимание на клюките по адрес на нейните деца. Особено на скандалните новини около Уилоу.

"Какво мислят хората за Уилоу си е тяхна работа. Повече ме е грижа какво мисли самата Уилоу за себе си”. Грижовната майка нарича 11-годишната си дъщеря "независима, смела, гениална и талантлива”.

Джейда разказва и своята учителка по човешки права - Анджелина Джоли. Тъй като съпругата на Уил Смит скоро навлезе в дебрите на трафика на хора, се обърнала за съвети към Анджи. Двете дълго обсъждали по телефона проблемите, които грозят нацията. А в момента Джейда активно участва във форуми, целящи да предпазят потенциалните жертви на трафик.

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 13.08.2012|12:04
И този слух се оказа просто слух, за което се радвам, тъй като са изключително симпатично семейство, а децата им са супер талантливи. Уилроу наистина е една идея по-авангардна, но все пак е дете на артисти.
3
Не е посочен 13.08.2012|11:37
те наистина са една то най-стабилните двойки , въпреки цялата тази известност
2
Не е посочен 13.08.2012|09:26
Много ме радват хората,които не са се самозабравили и имат обществена ангажираност и отдаденост по важни проблеми!Тези хора заслужават уважение и благодарност!
1
Не е посочен 13.08.2012|09:22
Явно са истински късметлии, че са се намерили с Уил Смит ;) Да са живи и здрави, поне те се държат все още!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay