Защо Ед Шийрън не е имал мобилен телефон от 2015 г. насам?

Ед Шийрън наскоро разкри, че не е притежавал мобилен телефон от близо десетилетие.

33-годишният певец се появи в токшоуто Therapuss с Джейк Шейн, където предложи своя имейл адрес на водещия Джейк Шейн, защото няма телефонен номер. След това Ед обясни, че всъщност не е имал телефон от 2015 г.

"Имам устройство, от което да харесвам видеа, които след това биха се качили в социалните мрежи, но не е като активен работещ телефон", обяснява той.

Шийран обяснява, че решението му е взето през декември 2015 г., когато осъзнал, че има 10 000 записани контакта в телефона си, преди да стане известен.

"Имах един и същи номер от около 15-годишна възраст, мисля и станах известен и имах 10 000 контакта в телефона си, които просто... хората просто изпращаха съобщения през цялото време. И просто бях постоянно в контакт с много хора. Понякога просто не сте в състояние да отговорите, заети сте да правите каквото и да е, но след това вие отговаряте, след това те ви отговарят… и изведнъж се намирате в около 40 разговора наведнъж", споделя той.

"Просто губех взаимодействието в реалния живот, така че се отървах от [моя телефон], взех iPad, преместих всичко в имейл, на който отговарям веднъж седмично", завършва той.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay