Защо Лейди Гага не се подчинява на установените норми на поведение?

Тя живее своя живот така, както ѝ се иска!

Защо Лейди Гага не се подчинява на установените норми на поведение?

Тя е известна с това, че не се подчинява на обществените норми и неведнъж е заявявала, че стремежът към съвършенство за нея е напълно чужд. Или поне за онзи външен образец за красота, който следват жените по света, в това число нейни колеги.

За Лейди Гага музиката е по-важна от светската суета. Пред CR Fashion Book тя говори за това какво е чувството да бъдеш в разрез с обществени порядки. А специалната фотосесия разкрива както бунтовническата, така и нежната страна на ексцентричната изпълнителка.

"Аз съм на 29 години, а на този етап хората обикновено започват да шушукат "О, тя наистина остарява”. Всеки се притеснява за това дали има хубава коса, перфектно тяло и красиво лице. А всъщност дълголетието означава да имаш зад себе си история и отпечатък, който да оставиш на света след смъртта си. Ключът се крие в това да преследваш таланта си, докато си жив. И, като артист, да обичаш изкуството, което сътворяваш, докато умреш”, споделя звездата.

Защо Лейди Гага не се подчинява на установените норми на поведение?

Лейди Гага казва, че тези нейни думи са пълна противоположност на това, което е свикнала да чува като дете. Тогава ѝ е било натяквано, че когато стане на 29, ще трябва да се бори със зъби и нокти, за да изглежда все още млада и да се вписва в понятието "модерно”. Но въпреки това тя никога не се е водела по модата, а точно обратно!

"Мисля, че всеки от нас има право да изразява себе си по начин, който се намира извън рамките на онова, на което са ни учили като деца. Аз например осъществявам по-добра комуникация с хората чрез работата си. Понякога, когато признавам нещо пред годеника си, знам, че той ще ме разбере по-добре, ако създам цяла песен за това чувство”, признава Лейди Гага.

Защо Лейди Гага не се подчинява на установените норми на поведение?

Изпълнителката разкрива, че преди няколко дни е написала сингъл за бъдещия си съпруг - актьорът Тейлър Кини. "В нея събрах неща, които не мога да обясня с прости думи, а само чрез песен”.

Идеята за снимките, които хитовата певица прави за изданието, е дело на френския моден магнат Карин Ройтфелд, която е и главна редакторка на списанието.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay