Защо Хейли Бийбър се отказа от модния подиум?

Защо Хейли Бийбър се отказа от модния подиум?

Хейли Бийбър не планира да се върне на модния подиум в скоро време. Въпреки че моделът няма пропуск от дебюта си през 2014 г. до края на 2018 г., тя не се е появявала на модно ревю от декември 2018 г., когато участва в презентацията на Versace Pre-Fall 2019. В ново интервю за Allure Хейлир разкри причината да си вземе почивка от моделството.

Докато преди това Бийбър изпитваше чувство на гордост от дефилирането по подиумите като един т най-търсените модели, тя разказа пред изданието за негативното преживяване, което я кара да направи крачка назад от модния подиум.

"Сблъсках се с наистина лош кастинг директор, който беше много важна личност. Той сподели нещо на моя агент, което просто разтърси доверието ми, когато стана дума за подиума. Не искам да се чувствам зле в това пространство, защото се чувствам наистина добре в другата дейност, която върша. Така че защо изобщо бих поставила себе си в положение, които ме снижава?" - споделя тя.

След последното шоу на модела, тя продължи успешната си кариера като модел на печатни издания, оглавявайки няколко корици на списания като Harper's BAZAAR от май 2021 г и служи като лице на последните кампании на Miu Miu и Jimmy Choo. Нейният шикозен уличен стил и много официални визии на Saint Laurent също са обект на редовни заглавия.

Защо Хейли Бийбър се отказа от модния подиум?

Най-новият ход в кариерата на Бийбър е дебют с марката за грижа за кожата Rhode този юни, като първите продукти ще се фокусират върху поддържането на бариера, която запазва влагата на кожата. Моделът разкрива процеса на създаване на продуктите, като включва онлайн уроци по дерматология и разговори с други експерти по красотата, като Хайрам Ярбро, Шарлот Палермино и Ким Кардашиян.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay