Звезди, които кърмят на публични места

Тези знаменитости истински се гордеят с титлата “майка”

Звезди, които кърмят на публични места

През последните години станахме свидетели на най-различни дебати във връзка с кърменето на обществени места. Много известни личности се застъпиха и подкрепиха този естествен процес, а други направо документираха съкровените моменти между мама и бебче в социалните мрежи.

Днес ще ви запознаем със знаменитостите, които съвсем не се притесняват да хранят отрочетата си на публични места.

Оливия Уайлд
Красавицата несъмнено е на път да се превърне в една от най-известните кърмачки. Докато други звезди просто споделят с феновете си разтапящи кадри, Оливия гордо позира, заголила гръд, за корицата на септемврийския Glamour. Ето какво обясни тя на страниците на изданието: "Кърменето е най-естественото нещо! Много е странно, не съм вярвала, че ще го кажа, но сега имам чувството, че мястото на Отис е точно на гърдите ми.”

Звезди, които кърмят на публични места

Жизел Бюндхен
Сигурни сме, че най-скъпоплатеният модел в света е затрупан от ангажименти! Което означава, че Жизел трябва да "жонглира” с няколко неща едновременно, като едно от тях е майчинството. Ето какво сподели прекрасната Жизел пред Harper’s Bazaar:

"Аз съм на мнение, че трябва да се въведе закон, който да задължава всички майки по света да кърмят поне 6 месеца. Това ще е от изключително значение за здравето на бъдещите поколения.”

Звезди, които кърмят на публични места

Миранда Кер
Австралийската прелест несъмнено е от звездите, които не се притесняват да хранят децата си, независимо къде се намират. Чаровницата неведнъж е споделяла снимки в социалната мрежа как кърми сина си Флин.

Звезди, които кърмят на публични места

Пинк
Поредната грижовна мама! Гласовитата певица също не е спестявала хранене на дъщеричката си Уилоу. За да докаже колко нормално нещо е кърменето, Пинк дори го е "практикувала” в изискан ресторант в Париж по време на вечеря.

Звезди, които кърмят на публични места

За да четете и други интересни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay