Звездна сватба: Роксана била с рокля от шивача на Cardi B

Звездна сватба: Роксана била с рокля от шивача на Cardi B

Попфолк певицата Роксана имала драматично преживяване с избора на булчински рокли за третата си сватба, която се състоя в замъка на колежката ѝ Галена близо до Велико Търново. Събитието събра почти 400 гости, които станаха свидетели на радостното събитие.

"Булчинската рокля си я поръчах в Албания, в един сайт, който шие само за големи звезди като Карди Би. За съжаление не можа да пристигне навреме, та изпратихме кола да я докара. Тежи над 30 кг. Моята шивачка Малинка махна доста плат отвътре, за да ми е удобна".  А за купонджийската част след това тя се пременила в друга сватбена рокля. "Тя е купувана без мен във Велико Търново, защото моята просто си я забравих в София", смее се певицата. Кумовете са Надя и Мирослав Пашови от Велико Търново, с които заминават на почивка заедно след сватбата. 

След сватбата Роксана планира да разопакова многобройните подаръци, които е получила, което ще ѝ отнеме няколко дни. Някои от подаръците вече са отворени, разкривайки уникални и емоционални жестове от гостите. Вили Боршукова, фризьорка и приятелка на Роксана, й подари голям дървен кръст, който двойката постави над спалнята си. Боршукова извади кръста от опаковката, като прочете молитва, която трогна дълбоко Роксана до сълзи.

Емануел Июджи, участник от шоуто MasterChef, изненада младоженците с картина, изобразяваща замък, което беше подходяща препратка към мястото на сватбата. Устата, който беше водещ на церемонията, подари на двойката друга картина, която беше още по-специална. Творбата представляваше дърво със стъпала, оформени като корона, с отпечатъците на всички присъстващи, вградени в дизайна. Това уникално произведение на изкуството беше поставено в центъра на сцената и всеки гост имаше възможност да допринесе за завършения вид на произведението на изкуството.

Само за седмица известните приятели на Роксана, включително Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Албена Михова, създадоха късометражен филм за тяхната любовна история. Филмът беше показан на сватбеното тържество и скоро ще бъде достъпен за гледане от нейните фенове. Освен това се очаква днес да бъде издадена най-новата песен на Роксана, а до края на месеца тя ще обяви първото си самостоятелно турне.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay