Зендая направи грима и косата си сама за събитие на червения килим

Зендая направи грима и косата си сама за събитие на червения килим

Всички знаем, че Зендая е талантлива певица, модел и дизайнер. Има още едно нещо, което можем да добавим в списъка с нещата, с които се справя прекрасно и това е изкуството на грима и фризурата.

За годишната церемония за наградите "Мъж на годината" тя беше свой собствен стилист, а крайният резултат накара всички да останат с отворен уста - тя изглеждаше по-невероятна от всякога. Тя сподели няколко снимки на новата си визия в профилите си в социалните мрежи, а описанието гласеше "Чувствам се себе си". 

Зендая направи грима и косата си сама за събитие на червения килим

За постигането на красивият резултат, певицата съчетава черни и лилави сенки в опушен грим, а като блясък прибавя златен хайлайтър. За руж избира пастелен розов нюанс, който нанася над бузите си и се спира на същия цвят за гланц на устните. За перфектната си прическа, Зендая избира да направи косата си в стил "мокро излъчване", като успява да запази формите на къдриците си. 

Докато чакаме да публикува клип, в който да разкрие тайните на безупречната си визия, Зендая сподели в кратко клипче първата стъпка в грима си. Тя използва маска за лице, преди да започне нанасянето. Очакваме и останалите подробности от методите за постигане на този красив стил.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay