Има ли романс между Серина Уилямс и Дрейк?

Двамата изглежда са подновили връзката си

Има ли романс между Серина Уилямс и Дрейк?

Серина Уилямс и рапърът Дрейк имаха кратък романс през 2011 година, но изглежда тръпката между двамата се е завърнала с пълна сила. След като в неделя Уилямс спечели титлата на тенис турнира на твърди кортове в Синсинати, тя и изпълнителят бяха забелязани да празнуват победата в ресторант в града.

Те дори запазили най-скъпата стая в ресторанта, където са успели да останат насаме. Според очевидци двамата са се държали като истинска двойка, държейки се постоянно за ръце и споделяйки целувки помежду си.

Рапърът изглежда е приближен до цялото семейство Уилямс, тъй като неведнъж е забелязван да подкрепя Серина на нейните мачове в компанията на сестра ѝ Винъс. През 2011 година Серина и Дрейк бяха хванати да се целуват след победата на тенисистката над Виктория Азаренка в четвъртфиналите на Уимбълдън.

Двамата засега отричат да имат каквито и да било по-близки отношения от приятелство, но има слухове, че дори щабът на спортистката говори за техния романс.

През 2013 година Дрейк посвети няколко реда от своя песен на Серина. В сингъла Worst Behavior той се шегува, че може да победи Серина, ако тя играе с лявата ръка.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay