КРАЙ НА ТОРМОЗА! Мария подаде молба за развод!

КРАЙ НА ТОРМОЗА! Мария подаде молба за развод!

"След напускането на Миро, аз официално поисках развод", каза попфолк звездата Мария пред "Телеграф". Третият й брак с бизнесмена Мирослав Соколов беше изпълнен с възходи и падения от декември 2021 г. насам.

"Това е моят 12-ти и последен", заяви изпълнителката на "Малка черна рокля". "Оценявам го като грешка – урок и без правото на подобни да участват в живота ми отсега нататък. Токсична връзка, пълна със лъжи, схеми и грозни действия. Дори незаслужаваща нищо повече от една дума – "край". И без право на подобни да участват сега и занапред в моя път. Животът ми е музиката и Марая и съм се посветила изцяло на тях."

По време на разгара на лятото Мария работи върху нов сингъл, който планира да пусне в началото на септември. Тя сподели вълнението си относно проекта, заявявайки: "Днес снимам новото ми видео към песента "Твое копие". Това е много мащабна и красива продукция, която вярвам, че ще докосне сърцето на всеки, който слуша или не слуша нашата музика. Много уверена съм, но смятам, че ще бъде така." Авторският екип зад песента включва Мариета Ангелова, Даниел Ганев и гръцки композитор, с когото Мария преди това е работила.

Видеото към песента е режисирано от Люси Иларионов и Йордан Петков. Мария разкри, че премиерата на видеоклипа ще бъде между 5 и 7 септември. "За всички, които ме обичат, и за мен самата, всичко, което правя, е от любов към тях вече 24 години", добави тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay