Как живее най-богатият модел в светa?

Красавицата оглавява класацията за девета поредна година

Как живее най-богатият модел в светa?

Жизел Бюндхен е най-богатият модел в света за всички времена и това скоро може би няма да се промени. Дори и след оттеглянето си от модния подиум, манекенката продължава да печели в пъти повече, спямо останалите си колежки.

Бразилската принцеса от немски произход, наричана "Най-перфектното тяло на планетата" и почитана като национален герой в Бразилия, всъщност е любяща майка с обикновени мечти. Споделя, че се чувства най-щастлива сред природата, а едни от най-щастливите и спомени са били, когато е тичала на воля като малка във фермата на своята баба. "Ако можех да избирам, бих живяла такъв живот - да ходя боса, около мен да е пълно с животни и да си имам къща на някое дърво.", споделя още красавицата.

Жизел е щастливо омъжена за един от най-добрите и високоплатени спортисти в света, състезателя по американски футбол Том Брейди. Двамата имат две деца - петгодишният им син Бенджамин и двегодишната Вивиан. Семейството живее Лос Анджелис, а имението им е изграедно изцяло от рециклирани материали.

Как живее най-богатият модел в светa?

Топмоделът и съпругът ѝ несъмнено са от хората, за които атлетичната и красива фигура са начин на живот. За целта те имат специален готвач, Ален Кемпбъл, който се грижи ежедневно за цялото семейство. Използват се само органични продукти, без бяла захар и никакво бяло брашно. А като цяло можем да разделим менюто им така: в 80% от него присъстват плодове и зеленчуци, а в астаналите 20 - основно месо, като пилешко, патешко и риба.

Жизел Бюндхен е известна и с многобройните си благотворителни изяви, в подкрепа на различни инициативи срещу рака на гърдата, глада, замърсяването и други. Тя е и един от най-големите защитници на животни в целия свят. "Не нося кожи. Имам четири кучета и два коня. Непрекъснато спасявам животни", казва още тя. 

Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay