Прекрасната Ан Хатауей стана майка за първи път!

Актрисата и съпругът й са повече от щастливи

Прекрасната Ан Хатауей стана майка за първи път!

Красивата и талантлива Ан Хатауей стана майка за първи път. Малкото й момченце се е родило на 24-ти март в Лос Анджелис. Ражадането е минало нормално, бебето е здраво, а двамата родители са повече от щастливи. Ан Хатауей и Адам Шулман са избрали традиционно име за сина си - Джонатан Роусбанкс Шулман.

Източници споделят, че двойката едвам е дочакала раждането на детето си. И двамата не са имали търпение да го посрещнат на бял свят. Все още няма снимки на Джонатан, но скоро се надяваме щастливите родители да го покажат.

Актрисата е родила само няколко седмици след бебешкото си парти. На него са присъствали само най-близките й приятелки, сред които и съпругата на Матю Маконъхи - Камила Алвес. Всички са се забавлявали много и са били повече от щастливи.

Прекрасната Ан Хатауей стана майка за първи път!

Е, сега щастието е още по-голямо, тъй като дългоочаквания син на двойката се появи на бял свят. Ан и Адам станаха родители седем години, след като започнаха да се срещат през 2008-ма година. Те се сгодиха през 2011-та, а на следващата вече бяха съпруг и съпруга. Сега вече са истинско семейство, благодарение на малкото си момченце.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay