Каква е драмата между Златка Райкова и Николета Лозанова?

Каква е драмата между Златка Райкова и Николета Лозанова?

Бившите Мис Плеймейт Николета Лозанова и Златка Райкова се оказаха на противоположните страни на ревюто на "Кавали" в София миналата седмица, което доведе до напрежение между двете. Докато Лозанова беше посрещната като кралица на първия ред, Райкова трябваше да се задоволи с второто ниво.

Каква е драмата между Златка Райкова и Николета Лозанова?

Николета пристигна на събитието, демонстрирайки увереност и стил в блестяща, плътно прилепнала рокля, която все още подчертаваше фигурата й след раждането. Тя седеше между модния експерт проф. Любомир Стойков и стилиста Добромир Киряков, заедно с двама непознати. Групата се наслаждаваше на бяло вино и приятелски разговор.

От друга страна, Златка Райкова, облечена в гащеризон, подходящ за плажа, комбиниран с тежки бижута и високи токчета, първоначално беше настанена на втория ред. Когато осъзна, че ще гледа ревюто от по-малко престижна позиция в сравнение с Николета, тя бързо потърси обяснение от представител на организаторите. Човекът изслуша оплакването ѝ, но не можа да предложи решение поради липсата на свободни места на първия ред.

Каква е драмата между Златка Райкова и Николета Лозанова?

Междувременно популярните близнаци Благовест и Светослав Аргирови присъстваха на събитието и изглеждаха щастливи и доволни, носейки еднакви тениски с логото на Христо Стоичков, вероятно за да рекламират футболната легенда.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay