Какви са отношенията между децата на Асен Блатечки и приятелката му Елеонора?

Какви са отношенията между децата на Асен Блатечки и приятелката му Елеонора?

Актьорът Асен Блатечки е много щастлив с новата си приятелка Елеонора Янакиева, която има две деца като него. Децата им се разбират чудесно, тъй като си пасват веднага. Асен и Елеонора имат еднакви вкусове за музика, храна, забавления и чувство за хумор. Асен е благодарен, че е намерил правилния човек за себе си, макар и в по-късна възраст. Двойката живее заедно в апартамента на Асен в София и изглежда връзката им върви много добре.

Елеонора работи във фирма, която произвежда растителни масла и слънчогледово олио, а преди това е била служител на една от водещите банки в страната. Тя подкрепя Асен и го придружава по време на пътуванията му за работа, но внимава да не показва ревност към колежките му. Наскоро бяха на почивка в Испания и на българското Черноморие.

След раздялата си с Диляна Попова, Асен решава да държи личния си живот в тайна, но сега е по-открит относно връзката си. Раздялата с Диляна беше трудна, но в крайна сметка и двамата разбраха, че е било за добро. Сега те поддържат добри отношения заради сина си Борил.

Асен се надява синът му да последва стъпките му и да стане актьор. Малкият е много артистичен и музикален, посещава Музикалното училище в София. Дъщерята на Асен, Катерина, наскоро завърши архитектура в Лондон и все още не е решила дали ще остане в чужбина или ще се върне в България.

Децата на Асен са го научили да бъде по-отговорен, сериозен и грижовен. Той споделя, че те са станали по-важни за него отколкото собственото му его.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay