Какво ще прави Том Круз на коронацията на крал Чарлз III?

Много се говори за броя на звездите, които по една или друга причина са отказали покана да участват в предстоящата коронация на крал Чарлз III. Адел, Елтън Джон, The Spice Girls и Хари Стайлс са само част от списъка на известни британски музиканти, които няма да  свирят за Негово Величество по време на тържеството по случай коронацията през идния уикенд.

Интересното е, че някои от хедлайнерите, които са се съглаисли да излязат на сцената на събитието, са американци, включително Кейти Пери и Лайънъл Ричи. В момента, новината за друг известен американец, който ще отпразнува публично коронацията на краля, предизвика еуфория. Актьорът Том Круз, звезда от филми като "Топ Гън" и "Мисията невъзможна", ще се появи по време на официалния тържествен концерт, който ще се състои на 7 май, ден след церемонията по коронясването. Но въпреки че феновете със сигурност ще могат да видят лицето му и да чуят гласа му, може да не е по начина, по който някои може би са очаквали.

Според BBC Том Круз, както и други известни актьори като Дейм Джоан Колинс и очарователият Мечо Пух, ще се появят на коронацията, но само чрез предварително записано видео. Задачата на Круз е  да забавлява тълпите на тържеството по случай коронацията в поредица от предварително записани скечове и сегменти, разкриващи малко известни факти за Краля.

Въпреки че тези видеоклипове са предназначени да "забавляват, образоват и очароват" публиката, ще има и много други изпълнители в допълнение към Кейти Пери и Лайънъл Ричи, някои от които са певците и текстописците Палома Фейт и Тива Савидж, легендарният музикант Стив Уинууд и известният пианист Ланг Ланг.

Концертът, който трябва да се проведе на територията на замъка Уиндзор, не само ще бъде посетен от огромна публика, но и ще бъде излъчен по каналите на BBC, включително BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 и BBC Sounds.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay