Кали показа най-големия си син: Оприличиха го с известен подземен бос

Кали показа най-големия си син: Оприличиха го с известен подземен бос

Кали, поп фолк изпълнителката, известна с оживения си личен живот, привлече внимание към най-големия си син наскоро. Младият мъж рядко се появява в социалните медии на майка си, което доведе до множество спекулации и слухове. Един от най-упоритите слухове гласи, че синът на Кали всъщност е син на покойния шеф на ВИС Георги Илиев. Приликата между двамата е поразителна, което допълнително подхранва тези твърдения.

Кали показа най-големия си син: Оприличиха го с известен подземен бос

Певицата винаги е отричала всякаква родствена връзка между нейния син и Георги Илиев. Първоначално тя твърдеше, че е кръстила сина си на Свети Георги, надявайки се, че той ще осигури защита и напътствия в живота. С течение на времето обаче нейната история се промени. Тя започна да твърди, че е кръстила сина си на боса, но не защото той е негов баща, а защото той й помогнал в трудни времена и тя искала да изрази своята благодарност.

"С баща му се разделихме, когато той беше на 4 годинки. Бащата на Жорко се казва Иван Димитров. Той не е публична личност и не иска да се появява в медиите. Това е негово право! Той не е в средите, които имат претенции да бъдат популярни", твърди Кали. Иван днес има друго семейство, но поддържа връзка със сина си.

Кали показа най-големия си син: Оприличиха го с известен подземен бос

Кали признава, че е била много близка с Георги Илиев, който ѝ е помагал финансово, когато е била изправена пред финансови затруднения. През цялото това време тя никога не е била забелязвана с бащата на сина си, Иван, от когото твърди, че е забременяла. Това даде възможност на клюкарската мелница да свърже бащинството на момчето с Георги Илиев. Докато истината за произхода на най-големия син на Кали остава забулена в мистерия, едно е ясно: приликата между момчето и покойния подземен бос е неоспорима.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay