Плъзна навсякъде: Ивка Бейбе иска да влиза в Big Brother

Плъзна навсякъде: Ивка Бейбе иска да влиза в Big Brother

"Искам да вляза в "Биг Брадър". Това заяви пред "България Днес" Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Сензационната подкаст водеща смята, че риалитито в къщата си е предизвикателство.

Изглежда Ивка бейбе не се притеснява да бъде снимана по бельо по време на шоуто. Тя е уверена, че няма проблем да бъде видяна в такова облекло, тъй като преди е била виждана и без сутиен по телевизията.

"Обичам да поставям психиката си на кръстопът", сподели чернокосата напаст. Преди година Ивка е била именно в онлайн риалити, което много наподобява "Биг брадър". Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите и явно иска отново да изпита чувството да си в една къща с 15 души, но този път в национален ефир.

Освен че е свикнала да бъде пред камера, Ивка смята, че участието в Big Brother е малко или много философско. Тя вярва, че съвременната реалност изисква известна степен на социална изолация и че понякога социалните медии могат да станат прекалено натоварващи. Водещата споделя, че понякога се нуждае от почивка от технологиите и цени моментите, когато може да живее в настоящето, без да е постоянно свързана с телефона си.

Когато става въпрос за лични моменти, Ива обича да си спомня за щастливи времена от детството си в Чепеларе. Тя споделя, че обича тишината и спокойствието на храмовете и често търси утеха в такива места, когато се сблъсква с негативност или злоба онлайн. Въпреки че е отворена за обсъждане на личния си живот, Ивка вярва, че любовта е важна част от човешкото съществуване и е тъжна, че тя изглежда става все по-рядка в днешно време. Тя отбелязва, че вместо това хората изглежда предпочитат лесната достъпност на секса и че все по-малко хора избират да сключат брак.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay