Кейт Мос и Кара Делевин със скандални еротични снимки в интернет

Моделите провокират с голота

Кейт Мос и Кара Делевин със скандални еротични снимки в интернет

Двете дами несъмнено са най-големите супермодели на Великобритания. А освен това са и много добри приятелки. 41-годишната Кейт вероятно се явява като ментор за 23-годишната Кара, но лудориите, в които и двете участват, започват да стават все по-провокативни.

Вчера в профила на Кара Делевин в Instagram се появиха доста скандални снимки, които моделите са направили една на друга. На кадрите те позират по бельо, заемайки най-прелъстителните пози, които могат да пресъзъдадат пред камерата.

Моделите изглежда се опитват да провокират интереса на интернет потребителите, но начинът, по който са решили да го направят, среща както положителни мнения, така и неодобрение. Според някои хора снимките са пошли, а други ги окачествяват като съвършени.

Кейт Мос и Кара Делевин със скандални еротични снимки в интернет

Кара разкрива голяма част от голото си тяло, облечена в бельо с емблемата на Супермен и дебело зимно палто, докато Кейт е по-сдържана, позирайки с гръб към камерата в черно бельо и чорапогащник.

Освен че са близки дружки, Кара и Кейт участват заедно в редица кампании, една от които е за луксозната британска марка Burberry. Те участват в реклама на парфюм на марката. Вижте видеото.



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay