Кейт и Уилям в сблъсък с бившата му по време на вечеря

Кейт Мидълтън и принц Уилям за първи път започват да се срещат в колежа. Това е момент, в който драмата витае навсякъде и е много трудно да се избегне. Кралският кореспондент на Vanity Fair Кейти Никъл предаде подробности за една особено емоционална нощ през 2002 г., която тя споделя и в книгата си от 2011 г. "Създаването на кралски романс".

Драматичният момент се случва години преди Кейт и Уилям да се разделят за кратко през 2007 г. Тогава те са само на 20 и присъстват на вечеря, на която е и бившата на принц Уилям, Карли Маси-Бърч. Компанията играе класическата игра "Никога не съм". Тогава Карли провокира Уилям и Кейт по време на своя ред.

"Когато дойде ред на Карли да играе, тя обяви: "Никога не съм излизала с двама души от тази стая", знаейки много добре, че Уилям беше единственият, който отговаря на условието, защото Кейт седеше до него", казва друг гост на партито пред Никъл.

Гостът потвърждава предположенията, че ситуацията е предизвикала шок у останалите членове на компанията. 

"Не мога да повярвам, че току-що каза това.", обръща се Уилям към Карли.

Всъщност този ход потвърждава връзката му с Кейт пред техните приятели за първи път. Тогава всички предлолагат, че двамата са заедно, но това е първият път, в който Уилям официално го обявява.

Кейт почти не разговаря с Карли след тази нощ и като цяло е враждебно настроена към нея, тъй като тя живее толкова близо до Уилям, че може да му помаха от хола си. По онова време Кейт е спокойна, че ще има наблюдение над Карли. Но в крайна сметка за всички става ясно коя се превръща в негова съпруга и херцогиня!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay